Probabil ca cei din Bucuresti, mai ales cei care circula cu metroul si trec prin pasajul dintre Unirii 1 si Unirii 2 au vazut fotografiile din cadrul acestui proiect. Nu stiu cati dintre voi l-ati si cautat pentru a afla ce este cu el. Acest proiect cultural-fotografic a fost initiat de catre Matei Buta si organizat cu sprijinul A.R.C.E.N. si Raluca Bogdan. In fotografiile din proiect apar personalitati din diferite domenii, de la mesteri populari la muzicieni. De ce astfel de persoane? „Pentru că nu învăţăm despre ei în şcoală. Pentru că media promovează pseudo-valori, prea puţin elita. Pentru că nu există o galerie de texte şi imagini cu personalităţi contemporane marcante.”

Va invitam sa le vizitati site-ul si sa ajutati la propagarea lui printr-un like si share sau adaugarea site-ului in blogroll-ul dumneavoastra.

Stim ca nu am dat nici un nume al celor prezenti in fotografii, dar am preferat sa ii vedeti si sa le cititi povestea pe site-ul proiectului.

Ii felicitam pe acesta cale pe initiator si pe organizatori, iar voua va uram cat mai multa inspiratie.

Avem o intrebare la care dorim un raspuns sincer: Cati dintre dumneavoastra stiati de acesti stalpi ai culturii romanesti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s